Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/bienconnuevught.nl/www/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Gordijnen

Wanneer u op zoek bent naar Gordijnen in regio Vught, ’s-Hertogenbosch  bent u bij Bien Connue Woninginrichting Vught aan het juiste adres. Bien Connue is namelijk de specialist op het gebied van gordijnen. Met merken als Holland Haag, Ado, Lethem en Vergeer, en Vadain leveren wij alleen het beste van het beste. Dit geldt zowel voor kwaliteit als voor onze service.

Met gordijnen is oneindig veel mogelijk, gemaakt van natuurlijke materialen als katoen, zijde en linnen, met de daarbij behorende eigenschappen, of van een gebruiksvriendelijker synthetisch garen, geven ze uw woning een gevoel van geborgenheid.

In onze zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen, van eenvoudig functioneel, tot rijk en weldadig, vindt u ongetwijfeld iets in uw smaak. Indien gewenst kunnen wij een combinatie maken met bijvoorbeeld een vouwgordijn in dezelfde stof. Hierdoor ontstaat een mooi geheel.

Naast de originele velours kwaliteiten, vindt u bij ons ook prachtige druk en weefstoffen, welke natuurlijk op diverse manieren geconfectioneerd kunnen worden, in een enkele of dubbele (vlinder)plooi, met ringen, in verschillende kleuren en maten met een ophanging die daarbij passend is.

Behaaglijk wonen, kies voor Gordijnen!

Gratis Interieuradvies

We begrijpen dat het soms niet eenvoudig is om keuze te maken op het gebied van gordijnen. Passen ze wel in uw interieur? Wat is er mogelijk? Wat is er beschikbaar? Allemaal vragen waarmee we u kunnen helpen. Daarom geven wij u graag een gratis interieuradvies aan huis.

Gordijnen zijn zeer sfeerbepalend. Keuzes als overgordijnen of voile zijn belangrijk voor de uitstraling van uw kamer. Maar ook voor de akoestiek. Veel kleuren of een mooie naturel tint, doe inspiratie op uit onze collecties met bekende merken.

Een mooie, strak vallende plooi. Een extra hoog vliesband voor wat meer uitstraling of bijvoorbeeld stoere ringen? Het uiterlijk van gordijnen staat met de juiste confectie en het gebruiksgemak. Passend bij de stijl van uw interieur en het materiaal van uw gordijnen.

U zult versteld staan van alle confectiemogelijkheden.

Neemt u alvast een kijkje bij ons en vraag een gratis gordijnofferte aan.

 

Vitrage

Vitrages of transparanten bepalen de lichtinval in de ruimte. Het heeft de unieke 'verzachtende' invloed op de sfeer in uw huis.
Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd, het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling, en een gezellig besloten karakter.

Vitrages, eindeloos mooi!

Inbetween

Een inbetween is een stof die wat dichter is dan vitrage, maar dunner dan gordijnstof.

Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen dunne vitrage wensen, maar ook niet het dichte van een overgordijn willen hebben. 

Overgordijnen

Met gordijnen is oneindig veel mogelijk, gemaakt van natuurlijke materialen als katoen, zijde en linnen, met de daarbij behorende eigenschappen, of van een gebruiksvriendelijker synthetisch garen, geven ze uw woning een gevoel van geborgenheid.

Contactgegevens

Vliertstraat 7, Vught

Telefoon 073-6563255

Openingstijden winkel :

  • Zondag en maandags gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag : 9u-12.30u en 13.30u-17u
  • Zaterdag : 10u-16u
  • Buiten deze reguliere tijden werken wij op afspraak, bij ons op de zaak of een advisering bij u aan huis.