Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/bienconnuevught.nl/www/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Tapijt

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verrassend modern. In een ruimte waar tapijt is toegepast ervaar je een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt.

PVC Vloeren

PVC stroken zijn vrijwel overal toepasbaar: van woon- en slaapkamer, tot keukens, badkamers, winkelvloeren en kantoorruimtes. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en talloze houtkleuren. Met natuurgetrouwe dessins en voelbare structuren is een PVC-vloer de onderhoudsarme parketvloer. 

Marmoleum

97 % Natuurlijk
72% Herwinbaar
43% Gerecycled materiaal

"Marmoleum maken we bij Forbo al meer dan honderd jaar, maar linoleum bestaat zelfs al langer," vertelt Edo Rem voor een stapel imposante rollen vers geperst Marmoleum. "De Schot Frederick Walton vroeg in 1863 het patent aan. De productnaam is afgeleid van de Latijnse woorden voor vlas – Linuom – en olie – Oleum.

Vinyl

Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking, opgebouwd uit meerdere lagen: de onderlaag of rug, een beschermende glasvezellaag, de tekening en de toplaag.

De duurzaamheid van vinyl is afhankelijk van de dikte van de toplaag en de stevigheid van de onderstructuur.

Laminaat

De uitstraling en het gevoel van echt parket, maar de voordelen van laminaat. Dat is wat Balterio laminaat u biedt. De laminaatvloeren van Balterio zijn zeer duurzaam, makkelijk schoon te houden en hebben een volledige garantie. Met een vloer van Balterio laminaat kiest u voor een topproduct.

Karpetten

Een karpet van Bien Connue  is een karpet van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie karpetten varieert in kleur en stijl en zijn op maat gemaakt leverbaar. Niet alleen in de winter is een karpet een extra toevoeging in het interieur, ook in de zomer geeft een karpet juist extra sfeer door te kiezen voor een lichte zand kleur of een mooie parelmoer tint.

Contactgegevens

Vliertstraat 7, Vught

Telefoon 073-6563255

Openingstijden winkel :

  • Zondag en maandags gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag : 9u-12.30u en 13.30u-17u
  • Zaterdag : 10u-16u
  • Buiten deze reguliere tijden werken wij op afspraak, bij ons op de zaak of een advisering bij u aan huis.