Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/bienconnuevught.nl/www/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

PVC Vloeren

PVC stroken zijn vrijwel overal toepasbaar: van woon- en slaapkamer, tot keukens, badkamers, winkelvloeren en kantoorruimtes. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en talloze houtkleuren. Met natuurgetrouwe dessins en voelbare structuren is een PVC-vloer de onderhoudsarme parketvloer. 

Wat zijn PVC-vloeren?


Het begint al met de verschillende namen die deze vloeren hebben gekregen. PVC-vloeren, PVC-stroken, Vinylstroken... het is allemaal hetzelfde. Het zijn flexibele stroken, ongeveer zo groot als laminaatplanken, die gevormd worden door een universele PVC rug en een toplaag van bewerkt PVC. De PVC-vloeren worden gevormd door een groot aantal lagen. De rug, een laag die de rug en de toplaag met elkaar verbindt, de toplaag en een beschermende coating. De kwaliteit van deze lagen bepaalt de levensduur van dit product.

PVC plakken


Een aantal jaar geleden kwamen de eerste PVC-vloeren op de markt en werden ze vooral gebruikt in de projectstoffering. Deze stroken werden op een geëgaliseerde ondergrond geplakt. Sinds kort wordt deze methode ook gebruikt voor consumentenstofferingen. Dit is een kwaliteitsvaste, maar ietwat arbeidsintensievere manier om de PVC-stoken te stofferen.


De voordelen van een PVC-vloer


PVC-vloeren zijn ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en vinyl ijzersterk. Daarom wordt dit product ook veel gebruikt in projectstofferingen. PVC-vloeren met een goede slijtlaag kunnen jarenlang mee terwijl ze nauwelijks krassen of indrukken vertonen.
Een ander voordeel is dat PVC-vloeren qua dessin nagenoeg gelijk zijn aan een houten vloer. Met natuurgetrouwe dessins en voelbare structuren is een PVC-vloer de onderhoudsarme parketvloer.
PVC-vloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht en water. Daarom zijn deze vloeren ook goed geschikt voor vochtige ruimtes.

Verder zijn PVC-vloeren in tegenstelling tot veel andere vloeren strak tegen de muur of plint te leggen. Ze zijn zeer geschikt voor vloeren met vloerverwarming en de pvc-vloeren blijven zowel in vochtige als droge toestand hun stroef karakter behouden.
Door de leveranciers is er ook nagedacht over de duurzaamheid van het product. PVC-vloeren zijn namelijk volledig recyclebaar.

XXL: Vinyl stroken

Innovatie, functionaliteit en design staan centraal in onze Podium LVT collectie en ook zeker in het Podium XXL gamma.

Met zijn extra lange planken biedt Podium XXL een unieke en ongeziene lengte en is snel te installeren.

  Arizona Eik Beige 012B
  Zwarte Eik Houtskool 001B
  Zwarte Eik Vulcano 004B
  Kathedraal Eik Natuur 005B
  Chapman Eik Aardekleur 011B
  Chapman Eik Greige 002B
  Chapman Eik Taupe 003B
  Evergreen Eik Parelkleur 007B
  Evergreen Eik Zandkleur 008B
  Landschapseik Natuur 006B
  Scarlet Eik Donkerbruin 010B
  Scarlet Eik Expresso 009B

 

Podium XXL XTRA

XXL XTRA: Vinyl stroken

Innovatie, functionaliteit en design staan centraal in onze Podium LVT collectie en ook zeker in het Podium XXL XTRA gamma.

Met zijn extra lange planken biedt Podium XXL XTRA een unieke en ongeziene lengte en is snel te installeren.

  Galaxie Zwart 080B
  Galaxie Greige 082B
  Galaxie Grijs 079B
  Gigant Eik Greige 075B
  Gigant Eik Natuur 084B
  Gigant Eik Zandkleur 058B
  Witte Eik Grijs 070B
  Witte Eik Natuur Licht 081B
  Wilde Eik Donkerbruin 083B 

Contactgegevens

Vliertstraat 7, Vught

Telefoon 073-6563255

Openingstijden winkel :

  • Zondag en maandags gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag : 9u-12.30u en 13.30u-17u
  • Zaterdag : 10u-16u
  • Buiten deze reguliere tijden werken wij op afspraak, bij ons op de zaak of een advisering bij u aan huis.